Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Skrevet av: Krutzo   2007-11-18

Så har Halo 3 kommet ut. Spillere over hele verden, inkludert meg, har hatt store forhåpninger til dette spillet. Halo 3 har virkelig levd opp til mine forhåpninger og vel så det.
Halo 3 har en fantastisk flerspiller modus. Du kan også lage filmer og sende dem til vennene dine. Du kan tro jeg lo godt da jeg sendte kompisen min en film av meg som tok et perfekt "headshot". Det beste var at den gikk på repeat ;). I Halo 3 kan du også lage dine egne baner, eller du kan ikke lage HELT nye baner, men bygge videre på de som allerede er der med noe som heter Forge.


Over til enspiller/coop-delen.
Halo 3 oppdragene er utrolige! I motsetning til Halo, og Halo 2, er UNSC Marines med deg nesten overalt, og det er flere store slag med tankser og fly og hele sulamitten. Dette gir deg en varm og god følelse som kryper opp over ryggen. Bungie, jeg tror jeg snakker på vegne av alle Halo-fans når jeg sier: Vi ELSKER dere!!

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10