Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Crysis

Skrevet av: remote   2007-11-18

Ja, da har jeg spilt igjennom crysis!

I Crysis styrer du en Amerikansk soldat sammen med noen flere for å finne ut hva som har landet på den lille planeten vår. uheldigvis var koreanerne der først som du må skyte deg i gjennom! du har også en nanodrakt som kan gi deg forskjellige egenskaper og bla bla bla.

jeg kan dele singleplayeren inn i 3 deler:

Jungel delen
Zero gravity delen
og Frozen planet delen.

jungel delen er klart den beste og meget underholdende! smarte fiender og vakker grafikk! lyssettingen og alt er gedigent bra!

Zero Gravity delen er drittkjedelig. heldigvis varer den bare i 15-30 min. valgte å dele den i en egen del fordi det er langt i fra det Crysis jeg kjenner fra jungeldelen. GØRR kjedelig!

Frozen planet delen er litt dårligere enn Jungeldelen. det er mye gøyere å plaffe ned Koreanere enn flygende aliens. jungelen ser mye lekkrere ut enn en snødekker jungel eller et skip! mange anmeldere har trukket hele spillet ned på denne delen, men det var ikke ´så ille!

det som trekker ned av de tre er helt klart Zero gravity delen. det er mye morsommere å å spille "my horse" enn akkurat denne delen. du har lite skudd og alienene er umulig å drepe, og du vil vandre rundt lenge, før du finner ut hvor du skal hen!

Grafikken er kolossal! Hvis du studerer ansiktet til en person i spillet vil du se at det er fullt av detaljer! slik kan man oppleve hele verdenen! grafikken er ultrabra!
kjørte spillet gjennom på high specs, ved ett unntak. helt på slutten skjedde det så mye at det sikkert var nede i 10 FPS. så jeg skrudde ned alt til Normal specs. det hjalp.
vil gjerne se den computeren som kjører gjennom dette spillet uten et eneste lagg!
men spillet går på de flere PC'er enn dere tror, men da må man jo spille på veldig lave specs!

Lyden er like bra som grafikken. stemmeskuespillet og alle spesialeffektene er perfekte. liker spesielt en spesiell del av soundtracket der det hører ut som om det kommer en alien bak deg, og du stresser med å finne ut om det gjør det! virkelig ordentlig god musikk og lyd!

Multyplayeren er også god. Power Struggle kan man spille trolig i veldig lang tid, og jeg har allerede hatt gode minner med MP delen!
instant action(deathmatch) er den delen som består mest av de "oohyee" øyeblikkene. det er deilig å slå ned en uvitende motstander med et eneste slag ved hjelp av Strength abilities!
Det er virkelig kult! du fatter det ikke!!!
Det eneste minuset er at MP ikke er så mye holdbar og disconnectingen er et problem i allefall for meg.

konklusjon:
har du en middelmådig PC eller bedre SKAL du kjøpe dette. jeg gir deg herved KJØPEPRESS.

Grafikk: 10/10
Lyd: 10/10
Gameplay:9/10
Holdbarhet: 8/10

TOTALT: 9/10

+ ALT, unntatt...

- ...det jeg kaller Zero Gravity delen og dårlig holdbarhet på MP delen.


EDIT: gjort noen endringer, samt satt ned karakteren.

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10