Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   MEDLEMSANMELDELSE

   Battlefield 2

   Skrevet av: ncky   2007-11-19

   Battlefield-serien er nok noe av det mest suksefulle onlineskytespill-serien som er nå til dags, og Battlefield 2 har ikke en enkel oppgave med å følge opp etter forgjengerne.

   Men det ser ut som BF2 takler det veldig fint med et godt og givende spill som jeg tørr si er det beste i serien.
   Denne anmeldesen skriver jeg samtidig som jeg nylig har skaffet meg Cod4 og Crysis, så jeg prøver så godt jeg kan å ta hensyn til grafikk nivået som er kommet i slutten av 2007 og BF2 som da kom i 2005 når jeg setter denne karakteren.
   Mulighetene i Battlefield 2 er så og si enorme, velg din våpen klasse, velg ditt kjøretøy og ta over baser til ditt lag har seieret.
   Det klassiske BF oppsettet er som vanlig med, og forbedret sterkt, og bare dette burde nesten si litt om hvordan spillet er.
   Jeg er var helt overbevist om at vis BF2 får littegrann backup av folk utenom fans, kommer dette til å bli en av nåtidens største online (krigs)spill, og så sant så sant, ble det det, og jeg er ikke forundret.

   Etter krigsopplevelsen i Call of duty 4, er det ikke mye annet som gir meg en intens krigsopplevelse mer, og det er jo trist det, men jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å glemme Battlefield 2, for dette er et så og si genialt spill.

   Et veldig bra online krigsspill, som anbefales for alle online-gamere!

   Medlemsanmeldelser10
   Samlet karakter: 8.9/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10