Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: ncky   2007-11-19

Cod-serien tok verden med storm selvom ikke alle spillene har nådd opp til forventningene, men det gjør ikke at Infinity Ward har en lett oppgave med å lage Call of Duty 4.
De tar nå skrittet inn i vår tid og det var ,etter min mening, noe av det smarteste man kunne gjøre! Vekk fra nazigjørma, som vi har fått mer enn nok av, og inn i nåtidens heftige kamper i midtøsten.

Jeg ble helt blendet av graffikk- og detalje nivået som jeg syntes var nær det perfekte(selvfølgelig er det ting jeg kan peke på, men det er det ikke noe poeng i 2007).
Enspillerdelen er fantastisk og drivende, og historien blir man dratt igjennom på en spennende og underholdene måte. Jeg kan si med en gang at det er veldig kort, akkurat som forgjengeren nummer 3, men ikke vær urolig!
Flerspillerdelen er noe av det beste jeg har sett, selvom de har tatt vekk noen av de populære spillemåtene som "capture the flag", men istede har de lagd mange nye og oppfinsomme måter å spille på, mange også veldig like "capure the flag".

Du får så mye igjen mens du klatrer igjennom rank'ene at dette er et spill som du kan holde på med i evigheter. Jeg vi alltid huske Call of duty 4 som det fantastiske spillet som er så godt som et mesterverk. Det som trekker Modern Warfare fra full pott er nok at de kunne gjort en lengre enspillerdel, men innholdet er så og si perfekt.

Jeg kunne skrevet så mye mer om dette fantastiske spillet, men jeg slutter med å si at dette er et spill som er verdt penga, og mer en det...

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10