Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metroid Prime 3: Corruption

Skrevet av: ncky   2007-11-20

Metroid Prime-serien har jeg alltid likt, og vært fascinert av. Jeg har selv samlet inn de spillene som har kommet ut til de nyeste konsollene fra Nintendo(Gamecube/Wii, ikke håndholdte eller nes/snes altså), og gledet meg veldig til Corruption.
Retro Studios hadde ingen lett oppgave når de skulle lage dette spillet når man tenker på de store forgjengerene spillet har, og et godt rykte å ta vare på.
Metroid Prime: Corruption ble jeg veldig fornøyd med, og er sterkt imponert av de fantastiske omgivelsene i rommet og på de forskjellige planetene. Det er fantastisk god rytme i spenningsoppbyggingen. Kombinasjonen av alt spillet byr på lyser av Nintendos erfaring.
Selve historien er grei nok, men kunne alltids bli bedre, men skal ikke klage for den er veldig god.
Kontrollen er god, men det kan være lurt å skru den opp på "advanced". Det er en veldig herlig følelse å fyre av rakketer og andre "skudd" på et fiendtlig romvesen.
Metroid Prime 3: Corruption er en verdig avslutning på dette mesterverket av en spilltrilogi.

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10