Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4 slo meg med en intensitet ingen andre spill har klart. Fra første øyeblikk var jeg oppslukt og målløs.

Call of Duty 4 lar deg spille som britisk SAS-soldat eller amerikansk soldat. Handlingen foregår for det meste i Russland og i Midt-Østen og her er tyskerne byttet ut med terrorister og andre bad-guys, mens WW2 måtte vike til fordel for vår egen tid. Resultatet er slående og storyen er svært god og engasjerende.

Historien går ut på at du må eliminere en rekke personer som truer verdens sikkerhet. De forskjellige folka står i ledtog med hverandre og du må ta én av dem for så å jakte på en ny en. Vi får servert underholdende action i Golf-krig-stil, missions der du er ombord på fly eller helikopter og litt mer special forces-oppdrag. Alt fungerer kjempefint, og jeg ble bergtatt fra første stund.

Våpenarsenalet er kjempekult, og min store favoritt må være den über-deilige M21 sniperrifla. Vi får også sjekke ut diverse andre våpen som for eksempel AK-47, Uzi og Colt M4A1. Våpnene føles veldig realistiske.

Lyden på spillet er rett og slett kongebra. Eksplosjoner og skuddsalver høres ekte ut og stemmeskuespillet sitter bra. Det er egentlig ingen ting å utsette på dette. Stemningsfull musikk gir også spillet en ekstra touch.

Grafikken er enormt rå, i hvert fall når vi ser på de svært lave systemkravene! Våpen og mennesker ser kjempebra ut, og effekter som røyk og eksplosjoner er svært godt laget. Det er også svært imponerende og veldig morsomt at det går an å drepe fiender med en skuddsalve igjennom en murvegg. Dette er både realistisk og kult!

Singleplayer-campaignen er rett og slett kunst. Jeg elsker den. Det eneste som er synd er at den er ufattelig kort. Til Infinity Wards forsvar kan jeg si at campaignen er så rå at du kan spille den flere ganger etter hverandre! Multiplayerdelen er også veldig god. Den kan fremstå som ganske kaotisk til tider, men jeg er glad for at Infinity Ward har forsøkt å gjøre multiplayer-delen balansert, som for eksempel ved å tillate kun én håndgranat per person.

Alt i alt kan jeg oppsummere raskt og enkelt. Call of Duty 4 er årets spill. Alt for kort, men fortsatt like genialt. En svak tier fra meg.

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10