Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Black

-"Jeg løper bort langs gaten og setter meg ned bak bilen. Rett over ørene mine suser kulene og knuser vinduet så glasset detter ned på meg; Jeg lader om. Reiser meg of fyrer første salve med bly mot nærmeste fiende som detter momentant i bakken av et 'pling'. Jeg hører et 'klikk' og jeg drar opp pumpehagla. De lader om...

(Bare for å si det rett ut med en gang; Skaff deg dette pronto!)


Her har Criterion tenkt litt outside the box. "Hva kan vi lage som sier mest mulig bang og minst mulig *loading*?" Joda det har de i grunnen klart og det bra! Hvis vi tar en titt på skytespillene til PS2 så sitter vi igjen med Rainbow Six, Battlefield, Splinter Cell, Metal Gear Solid og hva nå enn vi har prøvd så mange ganger. Men har vi noe med minst mulig story og mest mulig bang? Neeeida. Men takker være Criterion så har vi jaggu fått fatt i det. Black tar oss inn i en verden full av bang og smell og en liten snutt av real life action. Uten de helt store loade tidene så koser jeg meg med å sende fienden susende ut av hus som sprenger i tusen knas og en eller annen tulling som fant ut at det å sprenge meg til ost var mye artigere. Au, enkelte ganger. Jadda spiller du på Easy difficult, er det veldig enkelt å kjempe seg vei gjennom brettene. Men jobber du på litt høyere nivå, så får du mye mye myeeee mer ut av Black!

Joda på Easy difficult syntes fiendene det at å bare stå helt stille, fyre av noen skudd og gaule hvitost hver gang de ser deg er greit. Men tør du å gå litt høyere, så tenker de i grunn litt lenger enn å løpe mot deg som en tjell uten å skyte mer enn et par kuler.

Bare for å si dette og; begynn på noe vanskeligere enn Easy! Lyden til våpnene er veldig bra og smellene lyder pirrende godt. Designed på våpenet er kult og det å se godeste mr AI sette ut på en reise til det evige uten annet enn helvete foran seg, er bare kult. Litt gøy også. Omgivelsene er dynamisk og forskjeller på fiendene er der og.

Det er en enkel ting jeg savner i Black og det er Multiplayer/ Co op. Party kveld med Black må jo bare være kult!

Men når the puzzles have been gathered så har Criterion gjort en god jobb med Black og det er ganske enkelt det beste First Person Shooter til PS2.

"Jeg kaster våpenet fra meg og drar opp magnumen... mannen foran meg løper. Hvor han løper er mellom meg og denne glinsende dragen i hendene mine..."

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10