Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario Galaxy

Skrevet av: remote   2007-11-23

Dette er det første ordentlige Mario spillet siden Super Mario Sunshine på GameCube. Endelig sier nå jeg! :)

Super Mario Galaxy starter ikke helt ulikt alle de andre Mario spillene. Bowser tar Peach til fange!
Likevel skjer det på en god kinomatisk måte at man faktisk fortsatt blir imponert! i stor grad!

Grafikken er svært imponerende. sterke farger og mesterlig lyssetting! helt enkelt det spillet til Wii med best grafikk. Det stopper ikke bare der! jeg satt og spilte Crysis. så så jeg bort mot TV'en, og så Mario hoppe rundt i sin planetverden. Jeg ble misunnelig på Galaxys grafikk når jeg spilte Crysis! det sier sitt. Galaxy kan måle seg grafisk med ALLE spillene som har kommet ut til nå!

Hvis du ikke liker storslagen lyd og musikk er ikke Super Mario Galaxy noe spill for deg, for i Galaxy er Musikkthemene det beste jeg har hørt siden The Legend of Zelda: Ocarina of Time!
Jeg vet ikke om Galaxy kan måle seg med OoT enda, men vi får vel se!
Lyden er iallefall storslagen x 3!

Hvor gøy er det å spille Super Mario Galaxy? Hvis man tar en tur på Tusenfryd, feirer bursdag, jul og 17. mai på en gang og pakker alt sammen i én bit tilsvarer det nesten SMG!
det er utrolig morsomt!
spillet er også perfekt balansert. Man kan ikke justere vanskelighetsgraden, men det har ikke noe å si! det finnes stjerner som er lette å ta, middels vanskelig å ta og til slutt vanskelig å ta! Det gir en perfekt vanskelighetsgrad. ALLE kan virkelig nyte dette spillet. C'MON det er jo Mario!
første gangen jeg fikk tak i en stjerne tenkte jeg: "det kan da ikke fortsette så bra?!" men det gjorde det.DETTE ER PÚR PLATTFORMSPILLEGLEDE!

holdbarheten er også gedigen. med 121 stjerner å samle vi det ta deg timesvis å runde det! kanskje det frister å lage en ny save og gjøre akkurat det samme igjen?
dette er allerede an klasikker!

Pluss: det er jo Mario!

Minus: det enseste minuset med dette spillet er at det er umulig å finne det!

Grafikk: 10
gameplay: 10
Lyd: 10
Holdbarhet: 9

Spillet er definitivt bedre enn Crysis!

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10