Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 3

Mens Infinity Ward holdt seg på toppen, kom Treyarch inn og ødela.

Så du syntes kanskje jeg sa at det var mange bugs i CoD 2. Glem det jeg sa. Treyarch kunne kalt sin "oppfølger: Call of Bugs.
Så det er fortsatt andre verdenskrig som rierer og du må kvitte deg med tyskersvina igjen. Gjennom spillet får du oppleve masse fin grafikk og masse dårlig AI og Bugs. Mange steder skyter du en fiende og han fyker til månen. Nei det er ingen kode. Det er en BUG mine damer og herrer. Det henger en stol i taket og en dø mann står knelende midt på gulvet som om han var inntill en vegg. Hva er galt. Vel hadde det vært superlim som holdt stolen i taket og en statue som stod mitt på gulvet, ville ingenting vært galt, men guess what! Det er igjen en B-U-G-! Mine damer og herrer, noe av det som redder det spillet her er multiplayer hvor hodet ditt igjen fylles med bugs. Kjøp det kun for multiplayer eller grafikken, resten er liksom bare "resten"

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10