Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario Galaxy

Jeg har ikke noe lyst til å skrive anmeldelse, jeg vil bare spille mer!!
Får ta en kjapp gjennomgang av spillet.

Du starter opp i en liten by eller noe sånnt. Peach har invitert deg til slottet og du er selvfølgelig på vei.
Aå skjer det uungåelige, Bowser kommer, tar prinsessen og slottet, og flyr ut i rommet.
Alt er dermed lagt til rette for et skikkelig eventyr med mario.

Mange av vennene mine spør om dette virkelig er bedre enn mario 64, og jeg svarer som GR: absolutt!

Grafikken på spillet er teknisk overlegent alt annet til wii (untatt kanskje zelda, metroid og re4)
Men dens store styrke er at den kler mario helt perfekt. Bare se på biedronningen du møter tidlig i spillet, se på hårene. Det er bedre enn mye på både xbox 360 og ps3!
I tillegg er det et helt fantastisk design på de fleste banene, de er sinnsykt varierte og kreativt lagd.

Lyden i spillet er også noe for seg selv. Symfonier av både nye og kjente melodier som man bare må lytte til mens man spiller.¨Dette er som GR sa en enorm overgang fra metroid. Noen av banene har så fine melodier at man glemmer rett og slett å spille og bare lytter!

Styringen i spillet er også (som stort sett det meste annet) helt perfekt. Det føles helt selvsagt ut hvordan man gjør ting når man har begynt å spille, den utnytter wiimoten så godt som det lar seg gjøre på slike spill.

Holdbarheten kan lure deg, i starten er alt dritlett og du tenker " 121 stjerner, pøh går da på et par dager i dette tempoet!" Så etter kanskje 50 stjerner sakker tempoet betraktelig og det blir vanskelig. Uansett er det som som jeg liker, dritlangt men du setter deg aldri skikkelig frustrerende fast!

Den eneste negative siden jeg kan komme på er rett og slett at etter at man har slått bowser osw så mistet jeg mye av spillergleden. Jeg klarte liksom ikke å spille så sinnsykt lenge av gangen lenger, dessuten syntes jeg et par av de aller siste banene var bittelitt for vanskelige.

Men dette drukner rett og slett i alt det bra me dette spillet.
Alle som har en wii, og da mener jeg ALLE, burde ha dette spillet i sin samling. Det er noe av det beste som er gitt ut!!

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10