Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Skrevet av: Kaiem   2007-12-05

Utrolig. Fenomenalt. Helt konge.
Dette beskriver hva jeg følte, og hva alle Halo-fans verden over følte de tre dagene i september. Master Chief er tilbake, og han skal avslutte kampen på et så utrolig vis at det er til å grine av. Når jeg åpnet Legendary Edition-boksen fikk jeg en plutselig følelse av utrolighet (selv om det kanskje ikke er et ord). Hjelmen du får med er veldig realistisk, og når du legger deg om kvelden, kan du sove søtt fordi du vet Master Chief passer på deg. Hehe. Alt bonusmaterialet du får med er definitivt verdt pengene du sliter et visst sted på kroppen av deg for å få. Til og med en ekstra episode av den berømte serien "Red vs Blue." Anbefales på det sterkeste hvis du har råd til det.
Nå skal vi over til Campaign, det siste slaget mot The Covenant og Gravemind og hans Flood-armè.
Når jeg ser den første scenen i Halo 3, Arrival, og Cortana som prater til meg går det frysninger ned ryggraden min. Da går det opp et lys for meg; drømmer jeg? Har jeg virkelig Halo 3 inni 360'en min? Jeg prøver å si til kameraten min at han skal klype meg, men han er altfor opptatt. Han spiller nemlig som Arbiter. Og han spøker man ikke med.
Selv om Campaign er ganske kort i forhold til de to andre spillene i serien, er det supert. Halo 3 har ni baner; Sierra 117, Crow's Nest, Tsavo Highway, The Storm, Floodgate (gjett hvem?), The Ark, The Covenant, Cortana og Halo. De første banene er noen av de beste, hvor du styrer Master Chief mens han pløyer gjennom Lojalistene som følger The Prophet of Truth.
Det første synet som møter deg når du skal avslutte kampen er ingen ringere enn Sgt. Johnson og den gode gamle Assualt Rifla fra 1'ern, bare litt modifisert. Det sammer gjør "sniper-pistolen" fra 1'ern, også modifisert. Hva slår den kombinasjonen?
I korte trekk, er Campaign-delen det beste med Halo 3, og kommer garantert i historiebøkene.

Coming Soon: Forge, Theater og Halo 3 på Xbox Live!

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10