Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Skrevet av: Kaiem   2007-12-05

Bethesda Softworks er tilbake, og de vet hva de gjør. TES IV: Oblivion er et av de beste rollespillene i historien, og frarøver TES III: Morrowind sin tittel med god margin. Den kraftige motoren til 360'en gjør at opplevelsen av å spille dette spillet blir fenomenal.
Hovedhistorien følger keiseren av det landet du starter i, Cyrodiil, i sine siste øyeblikk. Han blir drept av en gjeng fanatikere, The Mythic Dawn, som har som mål å åpne en hel masse portaler til et ikke så fint sted, kjent som Oblivion, spillets versjon av helvete. Spilleren setter ut på et eventyr som er så vakkert at jeg nesten begynte å gråte så mye, at tårene rant ned baksiden av huet mitt. Oblivion og alle de andre Elder Scrolls spillene har et såkalt "sandbox style" måte å spille på, som betyr at du kan gjøre hva du vil, hvor som helst, når du vil.
Spillet byr på uendelig mange muligheter, og du kan bli med i diverse "guilds", som handler om magi, tyveri, mord, og ren og skjer slåssing. Spillet byr også på såkalte "mods" som modifiserer spillet med nytt innhold. Spillet kommer i tre versjoner, hvor du kan laste ned mods på alle tre, men PC versjonen kan du faktisk lage egen mods på. Et must for spillere som vil gjøre ting "utenfor boksen."
Det eneste minuset jeg mener er ganske omfattende er den massive loading-tiden. Men, man kan vel ikke forvente noe annet når man er i en kolossal spillverden. 9 av 10!

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10