Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Resistance: Fall of Man

Skrevet av: asshole   2007-12-19

Resistance er et utrolig fett spill. Det hadde det jeg forventet; imponerende grafikk, behagelige kontroller og sjef historie. Selve singleplayer-delen var lang nok, med varierte oppdrag, motstandere og enviorments. Spillet introduserte en rekke med utrolig kule våpen, noe man bare skulle forventet av Insomniac games som har levert oss den geniale Ratchet & Clank serien. Måten vanskelighetsgradene varierer på er gjort bra. Istedenfor at man bare tåler mindre og fienden mer på hard og superhuman (som man unlocker etter å ha klart spillet på hard) er det også flere fiender som dukker opp på nye steder.

Så singleplayer-delen fortjener en 10'er i seg selv synes nå jeg, men i tillegg til den har vi den vakre onlinedelen. Medaljesystemet er organisert på en perfekt måte, maps'ene er store og varierende og de forskjellige spilltypene er nyskapende og morsomme. Det at det også blir sluppet ut nye map packs til nedlasting via Playstation Store er selvfølgelig et stort pluss.

Så alt i alt vil jeg ikke gi Resistance noe mindre enn 10 fordi jeg ikke finner noe negativt med spillet som er verdt å nevne her.


Grafikk: 9/10 Lyd: 10/10 Gameplay: 10/10 Holdbarhet: 10/10

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10