Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: asshole   2007-12-20

Det absolutt kuleste krigsspillet jeg noen gang har spilt.

Jeg synes Call of Duty-serien er den beste på kriggspill, elsket 2'eren, men Modern Warfare er way beyond det. Det var veldig bra at Infinity Ward bestemte seg for å lage dette og også at de la 2. Verdenskrig bak seg og dro litt frem i tid. Alle de nye våpenene er utrolig digge å bruke, og den nye løpe-egenskapen er nydelig.

Jeg vet ikke om jeg vil kalle singleplayer-delen kort, det kan bare ha vært at jeg spilte så mye at det gikk så fort. Men heldigvis har spillet en onlinedel som er minst like bra til å backe up med. Jeg spiller fortsatt de kuleste oppdragene flere ganger, men etter man har klart singleplayer'n går det mest i multiplayer. Alle de nye egenskapene man har på multiplayer er helt perfekte. At man kan tilkalle airstrike på valgfritt området på map'et etter å ha fått 5 kills på rad og helikopter etter 7 kills er genialt. Alt man kan customize er også utrolig kult, det er ikke hvordan man ser ut det går i på dette spillet, men våpenene og ekstrautstyret. Etterhvert som man kommer i høyere ranks unlocker man nye ''perks'' som lar deg f.eks bære flere granater, bære claymores eller dra frem pistolen før du dør for å få en siste mulighet til å skyte ned fienden.

Alt er balansert på en utrolig bra måte og det tar garantert lang tid før du går lei av å spille Call of Duty 4 online.


Grafikk: 9/10 Lyd: 9/10 Gameplay: 10/10 Holdbarhet: 10/10

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10