Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Warhawk

Skrevet av: asshole   2007-12-21

Intenst krigsspill hvor man tar i bruk alle hjelpemidler man har, om det er bil, tanks, fly eller heftige våpen.

En ting som imponerte meg veldig med Warhawk var hvor store maps'ene var og at man virkelig kunne dra hvor man ville på det. Med fly kan man till og med dra et stykke utenfor og veldig høyt opp, derfor kan 32 spillere spille sammen uten at det blir for ''trangt''. Balansen mellom de forskjellige kjøretøyene/flyene og våpnene er også veldig bra, det er ikke slik at et våpen overgår alt annet og man er ustoppelig hvis man er den som har det, så det er veldig morsomt å spille.

Medaljesystemet er veldig bra laget, det er utrolig mange av de, og i tillegg er det en haug med badges og ribbons å samle på. Ettersom man kommer i høyere rang kan man customize characteren sin og flyene man skal bruke. Denne delen er veldig forseggjort og det kan være mange spillere som ser forskjellig ut.

Jeg kjøpte spillet i butikken istedenfor på Playstation Store fordi jeg ville ha et headset, noe som følger med i retail versjonen av dette spillet. Headset'et er veldig bra, og med tanke på at spillet kostet vanlig pris med dette inkludert er det en bra pris.

Jeg føler ikke noe savn med tanke på en singleplayer-del fordi dette er faktisk så utrolig morsomt å spille sammen med mange folk online. Noe som trekker ned er at jeg ble litt lei spillet før jeg hadde kommet noe særlig langt i rangsystemet, og det er vel ikke meningen... Men dette er et spill man kan ta frem igjen etter en stund og ha det mye fett med, så det er ikke så ille som det høres ut som.

Warhawk er et kjempekult krigsspill, særlig for de som liker å fly, og anbefales høyt. Har du en PS3, kjøp dette spillet.


Grafikk: 8/10 Lyd: 8/10 Gameplay: 10/10 Holdbarhet: 9/10

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10