Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: Krutzo   2007-12-26

Jeg har alltid hatt sansen for Call of Duty serien, og da de tok steget til moderne krigføring ble jeg utrolig glad! Spillet er en opplevelse av de få (til nå). Noen synes det er litt irriterende å bli komandert hit og dit, men jeg elsker det! Det føles som om jeg er i krigen der og da med den heftige lyden, og den utrolige grafikken. Enspiller-delen er bra, oppdragene er vellaget og gir deg en spillopplevelse du sent glemmer. Spesielt morro er det å spille 15 år tilbake, da Kapteinen i SAS "bare" var en Løytnant.


Det som trekker veldig ned, er når min personlige favoritt i spillet, den amerikanske Sersjant du spiller som, dør av en atombombe kun litt over halvveis i spillet. Da var det meste av moroa over for meg som elsker oppdragene i byene, og ikke er like glad i oppdragene du får som SAS. Men dette spillet er alikevel en fantastisk opplevelse, verdt hver en krone dersom du har planer om mye Live-Spilling.

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10