Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Avslutningen på trilogien som for alvor gjorde Microsoft til en stormakt på konsoll og som har sprengt den ene salgsrekorden etter den andre. Spartan-117 «Master Chief» er tilbake i aktiv tjeneste.

Etter å ha kjempet for artens overlevelse på fremmede romfartøy, gigantiske våpenkonstruksjoner og til og med i Afrika ble du i «Halo 2» belønnet med en av tidenes mest antiklimatiske avslutninger.

Tre år måtte vi vente før vi nå endelig finner ut av hva vi har varmet opp til.

HVOR HISTORIEN bærer må du nesten oppleve selv - høyere makter har pålagt meg å snurpe igjen smella som om spillanmelderens æreskodeks ikke er nok. Men la meg si det slik at du aldri møter de store overraskelsene og igjen føles det ut som du bygger opp til noe stort som aldri skjer.

Du har sett det meste før og det tar liksom aldri helt av. Forfriskningene historiedelen serverer er rett og slett kokt på gamle teposer.

MEN SJANSENE ER gode for at du gir en begeistret faen i det, for «Halo»-serien er der den er i dag fordi den er kongen av multiplayer og hersker av Xbox Live. Det måtte et spill som «Gears of War» til før «Halo 2» med nød og neppe ble utfordret, men de dagene er nå definitivt over.

Flerspillerdelen til «Halo 3» er alt det enspillerdelen ikke er. Den er ikke bare forbedret, den setter en ny standard for hvordan man spiller slike spill på nett.

Du kan selvsagt spille gjennom historiedelen sammen med opptil tre venner eller kaste deg ut i det glade vannvidd på Xbox Live - og uansett hva du velger venter det førsteklasses underholdning.

Spillområdene er varierte og pirrer konkurranseinstinktet som aldri før. Spillet plugger rett inn i det som er essensen av god brettdesign og sørger for at det skal godt gjøres å oppleve et stille øyeblikk.

MENGDEN MED tilleggsfunksjoner er derimot det som skyver «Halo 3» milevis foran røkla. Du har muligheten til å redigere kart, spille inn video, ta bilder og dele dette med venner og folkevalgte gjennom et eget filoverføringsystem.

Dette gjør at du kan gjenoppleve alle høydepunktene fra en vellykket match og sende dette til en kompis så han kan gjenoppleve sitt sviende, knusende og fullstendige nederlag igjen og igjen.

Til sist har du et omfattende rankingsystem som holder oversikt over den minste lille kule du har avfyrt - og vips har du en bestselger som fortjener det enorme hysteriet du vil bli utsatt for de neste ukene.

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10