Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Halo 3 er et bra spill. Jeg regner med at alle som er interessert i spill har hørt om det. Halo 3 er et spill alle burde vurdere å kjøpe. Et herlig first person shooter som du garantert kommer til å like!

Grafikken er veldig bra, jeg har sett bedre, men ingenting å klage over. Det har kommet en del forandringer, et eksempel er de nye hjelpemidlene. F.eks bubbleshield som skjermer deg fra skudd og ekplosjoner osv. Disse nye hjelpemidlene tar online delen til et mer rettferdig og spennende nivå. Det er også en rekke nye våpen og kjøretøy, som jeg personlig satte stor pris på. Ellers er Halo 3 akkurat det Halo pleier å være. Jeg føler ikke at Halo 3 blir noe annet. Det er egentlig akkurat det samme som å spille Halo Combat Evolved og Halo 2. Men det er et meget bra spill.

Halo anbefales virkelig.

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10