Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: arnej   2008-01-09

Call of Duty 4... En tittel høyt på min topp 10 liste i spill. Du blir dratt med i en krigsherjet historie full av action og taktikk. I singel-player delen styrer du i løpet av historien to personer, hvem de er kan du selv finne ut. Jeg orker ikke ramse opp alt det gode med dette fantastiske spillet, så jeg skriver litt om spillet, så skriver jeg litt om grafikk osv.
I nesten alle spill er det "film klipp" mellom oppdragene. I de "fete" filmene skjer det mye rart, men i Call of Duty 4, skjer disse action/hoolywood tingene live(altså in-game). Ta for eksempel: Midt i et oppdrag styrter et hellikopter rett ved deg. Dette spillet har alt som trengs, og mere til. VELDIG GOD SLUTT PÅ SPILLET!

Grafikk: Grafikken er veldig bra når det gjelder våpnene og andre små ting. Det meste ser veldig bra ut, men syns de kunne polert spillet litt mer før de slapp spillet ut. Grafikk: 8 av 10

Lyd: Lyden pleier å være perfekt, men jeg har faktisk oppdaget noe i lyden som ikke er som det skal. Lyd: 9 av 10

Gameplay: Helt storartet! selv om singel-player delen er litt kort, er den fabelaktiv! Og den føles ikke kort når du tar på veteran vankelighets grad. Online fyngerer perfekt!
Gameplay: 8 av 10

Holdbarheten: Den er ikke perfekt på singel, men i multy holder dette spillet topp kvalitet. Det er topp kvalitet på singel også, men den er ikke så lang. Holdbarhet: 8 av 10

Sammenlagt: 8 av 10

Skriv kommentarer om du vil:

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10