Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Oblivion kan beskrives i et ord: episk.

Historie: Redd Tamriel fra demoner og kultister fra en annen dimensjon.

Teknikk: Grafikken er helt fantastisk bra, selv om spillet i skrivende stund er over et og et halvt år gammelt. Lyssetingen og væreffektene er ganske så gode, og alle karakterene i spillverdenen reagerer i forhold til hva du gjør. Men perfekt er det ikke, for planter, dyr og fiender dukker opp ut av ingensteds. Og lastidene er det mange av.

Lyd: Musikksporet er meget bra og passer til alle situasjoner, men blir raskt for repeterende. Lydeffektene ellers er ganske gode, men når to AIer snakker sammen fortoner samtalen seg på en ofte rar måte. Ingenting å utsette på stemmeskuespillet da.

Gameplay: Det eneste som ødellegger for gameplayet er de mange små lastetidene og og pop-up fiendene, for ellers er spillet strålende her. Muligheten til å skru opp eller ned vanskelighetsgraden gjør det mulig å komme seg gjennom steder du ellers ikke kunne kommet deg gjennom. Noen missliker at fiendene levler etter deg, men det synes jeg holder spillet alltid friskt. Men dette er en smakssak.

Holdbarhet: Du kan bruke flere titalls timer på historiedelen alene, og flere hundre timer på å gjøre alt som går ann og gjøres.

Historie: 10/10
Teknisk: 9/10
Lyd: 9/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 10/10

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10