Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Perfect Dark Zero

Si hallo til bløt leire og en forferdlig uinterresant historie.

Historie: Hakke anelse, fulgte egentlig ikke med.

Teknisk: Fine farger og stilige eksplosjoner til tross: grafikken i Perfekt Dark Zero er ikke så veldig ulik den i Halo 2. Som kom for en generasjon siden. Mange overflater ser ut som n slags bløt leire, og fargebruken på noen nivåer er så ekstrem at du kan komme til å få problemer med å finne veien ut av et område. Jeg må også nevne de abnormt lange lastetidene og flaue animasjonene.

Lyd: Like dårlig som grafikken, mye takket være de latterlig svake våpenlydene og en nesten ikketilstedeværende musikk. Stemmeskuespillet er dårlig, og fiendene sier de samme setningene om og om igjen.

Gameplay: Kontrollen er idiotisk lagt opp og siktingen blir alt for nøyaktig. Det er rett og slett vanskelig å treffe noe. Cover-systemet virker ikke særlig bra, da du ikke kan vite hvor det går ann å dukke. Et annet problem er at mens du selv ikke vet hvor du skal gå eller blir skutt fra, kan fiendene dine se og treffe deg fra den andre siden av banen. Den kunstige innteligensen er latterlig dårlig, de stormer fram og stoler vel på at de overlever takket være et skuddsikkert panser som tåler like mye som en tanks. Pinlig.

Holdbarhet: Det som redder spillet er flerspillerdelen: du kan spille gjennom hele spillet med en venn, både på internett eller din egen stue. Det å spille mot bots eller levende mennesker på en av spillets forvirrende baner virker overraskende bra.

Historie: 3/10
Teknisk: 4/10
Lyd: 3/10
Gameplay: 4/10
Holdbarhet: 7/10

Samlet karakter: 5.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10