Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Black

Skrevet av: N3ron   2008-02-08

Black har mye bra, og er absolutt et bra spill hadde det ikke hvert for at vansklighetsgraden er som å løpe inn i en rose busk, siste lvl er rett og slett vond.

Black har mye realisme og er veldig gøy, du må for eksempel ha hagle for å skyte opp noen dører og du kan ødelegge deler av byggninger.

Grafikken er nydelig, eksplosjonene er fantastiske og det er gøy å løpe rundt. Npc ene har grei oppdagelses evne, det går an å snike seg forbi mye, men det er ingen vits siden du til slutt altid vil komme i en stor kamp.

Gameplaye er bra, men det er som å styre en "en mans arme", du er nesten bare alene og de på lage ditt er dume som brød. Du kan få mange våpen, og vis du går gjennom på en vansklighets grad så får du evi skudd til den og alle vansklighetsgradene som er lettere. Det som trekker mest ned er motstanderene med skjold og de med armor. Selv om de har litt skuddsikker vest så dør du fortere en det de gjør, du tåler ikke 3 skudd med hagle fra en meter i magen. I tillegg så har jeg ikke hørt om noe glass som kan stå imot sniper skudd eller eksplosjon.

Dette og den siste lvlen ødelegger mest for spillet, historien er grei men ikke noe å skryte av.

Historie: 5
Realisme:8
Grafikk: 9
Vansklighets grad:6
Gameplay: 7

Total 7/10

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10