Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario Galaxy

Nintendo har gjort en fabelaktig jobb atter en gang. Etter alle ddisse årene med geniale spill, kom de altså opp med enda et til Nintendo Wii. Og en ting skal jeg si dere, det var ikke skuffende i det hele tatt!

Super Mario Galaxy er noe different i forhold til de andre Mario spillene, i hvert spill har vi måttet gå å samle mynter i boxer ved å hoppe opp i dem, samle stjerner, og løpt på fast land.(Ikke misforstå, De andre mario spillene har uansett vært geniale og vi har forelsket oss helt i dem).
Men nå ville Nintendo prøve noe nytt, de sender alt, slott, mario og det vi var vant til var på jorda, opp i rommet. Mario får oppdraget å redde prinsessen som vanlig og må igjen masse. Men denne gangen maaange små planeter og galaxer! Mario må løse sine missions på helt andre måter, ved hjelp av gravity og andre stjerner som vil hjelpe deg.
Kontrollen er helt veldig bra, litt rist på nunchuck og du tar et spin attack, med remoten samler du små stjerner som du kan bruke til å skyte på fiender eller komme videre . Grafikken er grei, men grafikken har utviklet seg mye fra de andre mario spillene og alt ser utrolig bra ut. Bowser er jo med som vanlig, og alle andre morsomme bosser=)

Jeg ahr gitt spillet en 9 av en dårlig grunn, spillet er genialt og alt det der, men Zelda TP var så bra at Mario ikke ble like bra =P

Men har du en Wii kjøp Mario, verdt å kjøpe Wii for bare det spillet!<3

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10