Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Conker: Live & Reloaded

Skrevet av: N3ron   2008-02-14

Conker er ett lite søtt ekorn, men han drakk seg full og fant ikke veien hjem.

Du starter som full i Conker: Live & Reloaded, men du blir snart ederu (etter en liten torturial.)

Conker: Live & Reloaded er noe du kan kalle ett veldig godt gjennomført ripp off. Det inneholder ting fra matrix, D-Day, Dracula og flere andre kjente filmer. Men det er satt sammen sånn at det faktisk passer.

Conker sitt store mål i livet er å bli millionær, men etter du har samlet 2100$ så mister du allt og havner i D-Day, dette er ett av de få stedene du får bruke maskingevær.(Vanligvis bruker du klubbe og ett sted bruker du hagle.)

Etter du raner en bank (i matrix stil) så blir du faktisk millioner. Dette er det siste du gjør.

Historien i Conker er ganske komplisert men kort fortalt. Det er en konge som må ha melk. Borde han har melken på har mistet ett ben så derfor får han ikke melken sin. Størrelsen på ett rødt ekort (Conker) er like stor som bene han trenger. Han er konge over alt og han kommanderer mange til å prøve å drepe deg sånn at han skal få sin livsviktige melk. Dette høres kanskje litt rart ut men det er veldig genial setting så du bør spille dette.

Multiplayeren er veldig morsom, du spiller som teddy's eller ekkorn. Du kan spille på D-Day områder og mange andre kjente slag i en morsom setting.

Grafikk: ok
Historie: 10/10
Gamplay: Veldig morsomt 10/10
Multiplayer: Også veldig morsom, 10/10

Kjøp dette spillet.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10