Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Infinity Ward gjør en helomvending og baserer det nyeste spillet i Call of Duty-serien på en fiksjonert konflikt fra nåtiden. Er det vellykket? Eller bør de gjøre retrett?

Historien handler om en terrorist ved navn Al-Assad, han er en stor trussel mot den vestlige verden siden han sitter på et stort antall atomvåpen. Spillet er veldig historiedrevet så jeg vil ikke røpe for mye, da dette er en del av opplevelsen.

Singleplayer-delen er litt i korteste laget, mellom 6-8 timer, men den er så vellaget og intens at man vil prøve den om og om igjen. Dette spillet inneholder noen av de beste og mest spennende oppdragene jeg har prøvd i noe FPS-spill. F.eks et oppdrag der man hele tiden faller tilbake, da fienden som angriper er mange ganger vårt eget antall.

Grafikken i COD4 er superb. Det hele ser rett og slett veldig skarpt og velpolert ut. Bra teksturer, bra animasjon og utrolige modeller gjør at dette er et av de best, hvis ikke det beste spillet på xbox 360, grafikkmessig.

Det samme kan sies om lyden. En orgasmisk bra lydmiks gjør at man hele tiden sitter anspent. Våpnene gir skikkelig smell her, ikke slik som Halo sin "assualt rifle." Eksplosjoner, fiendlige rop, vennlige rop, alskens effekter og omgivelser oppleves troverdig gjennom lyden.

Når vi snakker om gameplay så er det egentlig ikke noe spørsmål. Det er Call Of Duty i toppform. Andre FPS-spill på speed og steroider. Det er intenst, herlig intenst. Fienden er klok, det samme kan sies om lagkameratene, og det er noe av det viktigste i et skytespill. Ingenting å utsette på her.

Det er i multiplayer-seksjonen du vil tilbringe mesteparten av tiden, og det er tid godt brukt. Multiplayeren er fullt på høyde, hvis ikke bedre, enn Halo 3. Akkurat når jeg skriver dette er stillingen i antall uker på topp, 3-2 i COD4s favør. Banene er meget bra, matchmaking systemet er brukbart og rankingsystemet er givende. Man får poeng for hver gang man gjør noe nevneverdig. Dette låser opp nye våpen, nytt utstyr osv. Personlig synes jeg det er mye mer givende enn Halo 3s lignende system med medaljer osv. Ingen kjøretøy i multiplayer-delen, hvilket jeg faktisk er takknemlig for. Personlig liker jeg ikke kjøretøy i spill som COD4. Når banenen er så små, våpnene så bra, så passer det ikke.

Uten tvil, COD4 er et spill du MÅ ha. Uansett om du har Xbox 360, PS3 eller PC. Kjøp det. COD4 er ypperlig underholdning som holder lenge. Veldig lenge, den utmerkede multiplayeren sørger for det.

PLUSS
Grafikken, lyden, gameplayet, multiplayeren, singleplayeren.

MINUS
Litt for kort singleplayer?

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10