Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dead Rising

Dead Rising. Et trist kjøpesenter og litt over 53 000 zombier står i hoved rollen, samt Frank West. En Journalist som roter seg opp i noe som etterhvert ser ut til å bli en skikkelig kamp mellom liv og død. Ja, du leste riktig. MELLOM liv og død.

Dead Rising er et engasjerende spill som gir skikkelig spenning. Det er selvfølgelig overlevende som ikke klarer å redde seg selv uten din hjelp... Så du må ta avgjørelser en del ganger som til tider er ganske krevende.

Men ting som spillbarhet kan desverre sette et kryss over Dead Rising på ønskelisten for noen. Ettersom du blir ganske lei av det etter hvert. Mangelen på ordentlig saving system trekker også karakteren et stykke nedover. Frustrasjon og sinne kan ofte være en liten faktor...

Men alt i alt er Dead Rising ordentlig kult, med masser av morro. Diverse unlocks hjelper å drive spilleren til å prøve å spille litt mer.
Jeg anbefaler virkelig Dead Rising til de fleste.

MvH Filimonki

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10