Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Da jeg puttet Oblivon inn i min 360 , var jeg klar over at det var et kjempe bra spill. Men jeg var ikke klar over at det var noe av det beste jeg noen gang har prøvd!

Oblivion er det fjerde spillet i " The Elder Scrolls " serien , og er utviklet av Bethesdas. Bethesdas har virkelig utviklet et mesterverk av et spill.

Oblivion starter i et skittent fengsel og første 45 min går på å kjempe seg gjennom ruiner med kongen og skape sin egen class og bestemme hvilken race du er. Du får fort prøve deg på det fantastiske kamp systemet som virkelig gir deg følelsen av å være der. Man kan bruke alt fra pil og bue til ildkuler for å drepe dine fiender. Man må sikte manuelt , slå manuelt og blokke manuelt så kampsystemet lar deg bestemme hvordan du vil sloss 100%. Etter at man har valgt class,og race kommer man ut av ruinene\kloakken og da starter oblivion virkelig.

Skal man beskrive Oblivion med et ord så er det frihet. Man kan utforske de mørkeste huler og klatre opp på de største fjell. Man kan bli en mektig mage eller en mestertyv. Det er hundrevis av quester å gjøre og du har friheten til å gjøre de du vil.

Oblivion handler om å finne kongen sin skulte arving og hindre daedra ( demoner ) i å ta over verden. Mainquest linjen har ca 17 timer gameplay og er veldig spennende og veldig variert. Men det er ikke mainquesten jeg koset meg mest med. Jeg elsket å klare alle guildene og utforske den enorme verden.

Oblivion sin fysikk er i meget høy klasse. Du kan bruke miljøet til din fordel i kamp og dette gir deg en stor fordel. Du føler at kampene er mer realistiske og du gleder deg til neste gang du kan svinge dit sverd i et monster eller 2. Det var ikke et øyeblikk jeg kjedet meg i Oblivon og jeg har spilt det i over 60 timer.

Grafikken på Oblivon er også nydelig. Når jeg kom inn i imperial city så mistet jeg pustet av den nydelige grafikken. Dialogen er også vakker og man føler virkelig en glede av å snakke med folk alt fra rykter til info om andre mennesker. Visst man vandrer i skogen så ser man alt fra planter og høyefjell til ville dyr og tyver.

Oblivion har gitt meg mange spill minner. Jeg husker alt fra store tyverier til enorme kamper der jeg kjempet mot mektige demoner. Jeg har svømt under vann etter skatter og jeg har kjempet enorme troll. Jeg har tilogmed sett " Prince of destruction" i øynene og reddet verden fra Daedra. Men best av alt , Jeg har spilt Oblivion. Når jeg ser på Oblivon spill coveret så er det nesten som å se i et fotoalbum. Vært sekund jeg ser på coveret så kommer et nytt minne og det er ikke mange spill som klarer dette. Oblivion er noe som nesten ikke kan beskrives med ord. Man må ha spilt det for å forstå den enorme friheten.

Men det er også veldig vanskelig å forklare Oblivion. Oblivion er et spill som er veldig avhengige av valgene du tar.
Ingen spillere har samme opplevelse. Du vil gjøre andre quester en meg og du vil ta andre valg. Men det eneste som er sikkert er at uansett hva du velger å gjøre så får du en fantastisk opplevelse.

Visst du ikke har Oblivon så er det bare en ting å gjøre. Spring med all kraft du har og kjøp det.

Grafikk: 10
Gameplay: 10
Lyd: 10
Holdbarhet:10

+ med spillet : Vakker grafikk, fantastiske kamper og ENORM frihet. Verdens beste rpg spill

- med spillet : Det tar friheten fra livet dit. Du må spille oblivion

Sjanger:
Rollespill
Utvikler:
Bethesda Softworks
Utgiver:
Take 2
Distributør:
K.E. Media
Antall spillere:
1
Åldersgrense:
Fra 16 år
Utgis:
24 Mars 2006

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10