Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metroid Prime 3: Corruption

Skrevet av: drim   2008-03-02

dette spillet her er veldig bra på forskjelige måter jeg har aldri hatt 1ern eller 2ern så jeg vet ikke ossen dem var

story:
som jeg sa så har jeg ikke spillt de forige spillene. men når man spiller det så trenger man ikke hele storyen kjempemoro! det starter med at samus er i skipet sitt og snakker med en fyr, og hu skal komme til basen osv. skal ikke røpe alt.


gameplay:
det er morsomt og spille dette spillet blandt annet fordi man kunne bli ball!:D jeg surret mye rundt i ball:P. jeg var ikke vandt til og skyte med a og hoppe med b fordi jeg hadde spillt halo en stund, men jeg ble fort vandt til det. noe jeg kanskje savnet litt var flere våpen, det er jo noen men det er ikke mange. det er mange nøtter som jeg noen ganger satt fast i men man klarer det etter verdt.


grafikk:
kan ikke si at den var dårlig akkurat, skvatt noen ganger da drittstygge monstre dukket opp bak meg. fargevalget på enkelte ting f eks bensinen var feil, det burde vert svart vann isteden for gul. men ellers så alt rimlig bra ut.


holdbarhet:
det hadde ikke skadet om de brukte litt lengre tid på og lage noen planeter til, spillet var ganske kort og det er synd på så bra spill, men dette er ikke et spill man blir fort lei av. det er noen fååå gåter som man kan slitte litt med, men da annbefaler jeg heller og være feig og bruke internettet på gåtene enn og gi opp spillet.


lyd:
da jeg leste anmeldelsen fra gr og leste at de bare brukkte keyboard ble jeg overasket! men det kommer jo mange fine lyder ut av et keyboard. så jeg syntes at lyden egentlig var ganske bra!

pluss med spillet:
man har flere fette superangrep.

man får en kul drakt mot slutten av spillet.

den deilige grafikken

ballen:D

bossene er noen ganger ganske uttfordrene men morsome og ta:)

gåtene er gøye:P


minus med spillet:
allllt for kort:cry:

karakterer:
story 9/10

gameplay 9/10

grafikk 8/10

holdbarhet 8/10

lyd 8/10

i alt 9/10

jeg annbefaler spillet for folk som er glad i halo triologien og zelda triologien syntes spillet er en blanding av de to spillene!

Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10