Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Synced
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   MEDLEMSANMELDELSE

   Resident Evil 4 (2004)

   Nå er det kanskje ikke riktig av meg å gi en nyutgivelse 10/10, men dette er første gangen jeg prøver spillet og ble mildt sakt hekta.

   Du er spesialagenten Leon S. Kennedy på oppdrag for å finne presidentens datter. Dette kan jo umulig bare være å finne henne og dra hjem igjen, spillet setter både hjerne og nerver på prøve gang på gang og inviterer til flere gjennomspillinger. Dette er akkurat min type spill, skummelt, dystert og spennende!
   Å bli jaget av motorsagberserker gir et sinnsykt adrenalinkick!!

   Storyen i spillet er kjempebra, ikke så svært vanskelig å komme inn i, og fenger noe helt sinnsykt.

   Grafikken i spillet er nydelig, selv om den kanskje er bitelitt utdatert nå, men den kler spillet helt perfekt, og skaper den uhyggelige stemingen capcom vil at vi skal føle. (den ser mye bedre ut på vanlig Tv en på widescreen)!
   Bevegelser og slikt ser også svært bra ut, og cutscenene er så bra at man lurer på om dette faktisk spilles på en wii.

   Lyden er litt blandet for meg. Når en motorsagmaniac løper etter deg, og du har bare noen få skudd igjen på pistolen, og du hører motorsaga hakk ihel, DA er lyden på sitt beste. Da er pulsen høy altså! Bakgrunnsmusikken er også stort sett konge bra, men savner litt mer variasjon i den.
   Jeg synes også at capcom kunne ha lagt inn ihvertfall NOEN flere stemmer for fiendene, man blir ganske lei av den samme gaulingen hele tiden.

   Styringen er så perfekt man kan få på et slikt spill. Så lett har det ikke vært å sikte før, (selv om den første fienden riktignok nesten tok livet av meg). Den kan være litt uvandt de første minuttene, men det bedrer seg ekstremt raskt når man først før prøvd seg litt. En ting stusset jeg litt over. Lenge etter at jeg hadde skutt og drept flere fiender og brølt til spillet "hvordan i alle dager lader jeg!?" så kommer endelig tipset opp... :?

   Dette spillet brukte jeg 15 timer på å runde så det er ikke sååå langt, men i de 15 timene var skrekk og action blandet i en helt upåklagelig miks.
   I tilleg får man unlocket en hel del snacks, innkludert en ny vanskelighetsgrad som åpner for flere gjennomkjøringer.

   Alt i alt er dette noe av det beste til wii, men hvis du allerede har det på en annen konsoll så er det kanskje ikke det lureste kjøpet.
   Dersom du IKKE har prøvd spillet på noen konsoll før MÅ du ha dette!!

   Grafikk: 8
   Lyd: 9
   Gameplay: 10
   Holdbarhet: 9

   Medlemsanmeldelser15
   Samlet karakter: 9.4/10
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10