Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Unreal Tournament III

Unreal Tournament 3 er et knallbra onlinespill!!!
Grafikk: 8
Kontroll:9
Holdbarhet:8

Skal du kjøpe dette spillet bør du sørge for at du har internett tilgang for dette vil du ikke spille mye av på single player.

Single player er nesten ubrukli på dette spillet, eller det blir jo bare som å spille mot bots. Spillet har et dårlig forsøk på story mode for den er ikke noe særlig å skryte av å den er utrolig kjedelig, mitt råd ikke spill den bortkasta tid :)

Online er jo selvsagt utrolig gøy med masse kule maps, kjøretøy og selvfølgelig våpen.
Du kan spille Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the flag, Capture the flag med kjøretøy, Warfare og Duel, du kan spille Story mode via internett med andre folk eller venner også.

Første gang du spille online får du lage til personen din slik du vil med å velge head, torso, legs osv. Dette kan du også endre på senere. Man har også Leadbords så man kan følge med på venner for eks. for å se hvem som er best.

Du har en rekke forskjellige våpen og alle har Alt-Fire og main fire, det som er utolig greit er at du slipper å måte bytte ut våpen for du kan ha alle våpena på en gang noe som sikrer deg at du aldri vil være tom for ammo.

Rocket launcheren er utrolig festlig du kan lade opp tre skudd å skyte på fienden så de dør.

Dette er et utrolig festlig online spill som alle burde prøve. Jeg har dette spillet på Ps3 og man kan spille opp til 16 spillere samtidig kjøretøyene er digge selv om jeg synes det er gøyere uten kjøretøy.
Har du Ps3 burde du tenke på åkjøpe dette hvis du vil ha et langt og festlig Online spill med masse kule våpen og biler.

Jeg er ikke en av de som spiller online 24/7, så jeg dør omtrent bare uansett, jeg dør nesten like mange ganger som jeg dreper av og til dør jeg flere ganger. Men hvis du suger like mye som meg (jeg er født til å suge i FPS online game) å kan du spille Instant Action. Da får man velge bane hvor mange bots hvor brae de skal være osv. dette synes sikkert mange er kjedelig, men jeg synes det er gøyere med Instant Action enn Multiplayer.
Multiplayer har man leadbords så det er jo litt gøy da men pytt pytt. Du burde kunne sett hvor mange scores og hvor mange ganger du har død under Instant Action eglenti :D

Pluss: Masse fete våpen, underholdende online og masse timer med online moro.

Minus: Kjedelig Single Player!!!!!!!

Mitt Ps3 navn er JonyH

Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10