Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Animal Crossing: Wild World

En oppfølger til gamecubesuksessen, endelig.
Animal Crossing til DSen fungerer faktisk i mine øyne bedre enn til Gamecuben. Dette hovedsakelig p.g.a. Wifi som gjør det mulig å besøke hverandre over nett. Man trenger ikke nett for å besøke hverandre men fant det lettere tilgjengelig siden man ellers må sitte i samme rom.

Noen små endringer har hent siden Animal Crossing kom ut for første gang. Nå deles 1 hus blant flere spillere istedenfor å få hvert sitt hus å kose seg med. Dette er i mine øyne ikke helt vellykket, siden man deler alle gjenstander og gjeld med hele husstanden. Men samtidig er det vel ikke ofte man deler DSen med andre så dette fungerer vel til sitt behov.

Synes byen er litt mer oversiktlig. I stedenfor å se alt ovenfra ruller nå bakken når du går og dette gjør at jeg føler jeg har mer oversikt samtidig som det er godt å få se himmelen i skjerm nr 2.

Ellers er det veldig likt gamecubeversjonen. Du samler og selger,og prøver å betale ned gjeld. Men DS versjonen er litt mindre med tanke på events og ting du kan samle. Likevel like umotståelig når du setter i gang.

Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10