Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Motorstorm

Skrevet av: svipern   2008-03-20

Motorstorm var et av de første spillene som kom med PS3 her i Norge. Og jeg var sannsynligvis en av de første som kjøpte det. Dette var det første spillet jeg skaffet meg når jeg kjøpte PS3. Og jeg hadde store forventninger. Motorstorm levde opp til dem uten problemer!

Grafisk sett er spillet et mesterverk! Bilene som sprenger i tusen biter og søla som virvler opp bak deg mens du parkerer en motstander i 120km/t er bare nydelig!. Jeg bare elsker det! Spillet har en grafikk som ikke mange andre spill kan måle seg med. Det er absolutt et av de beste!.

Gameplayet er veldig bra! Det er 7 kjøretøy når jeg tenker raskt i hode. Alt fra motorsykkel til lastebil. Og alle har sine forskjellige kjøreegenskaper. Noen er gode i gjørma og noen er best på hard bakke. Så du velger løypa utifra hvilke kjøretøy du velger. Lyden er helt konge! Det er noen virkelige gode rocke låter med. Men jeg syns de repeterer seg litt for ofte. Jeg ser at det er ganske mange sanger med når jeg ser på audio option. Men når du spiller et løp som varer cirka 5min har det hvert 2 sanger og når du starter et nytt løp rett etter kommer noen ganger den samme sangen. Kjipt.

Nå har jeg hatt spillet i snart et år og jeg plukker det stadig opp. Men jeg har merket at jeg ikke spiller det i lange perioder om gangen. Det blir nesten litt kjedlig å eksplodere hele tiden. Så legger jeg det fra meg, men neste uke er jeg helt hekta igjen! Kommer det en heftig kjedekoleksjon og biler spretter hit og dit roper jeg ut "oww jheee" eller noe lignende. Det er bare ultramegafett! Det jeg savner mest med spillet er 2 player. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke er med. Det er ofte en kompis og jeg sitter og bytter på. Men de syns jeg blir for teit i lengden. Jeg sitter bare og tenker hvor mye bedre det hadde hvert med 2 player.

I bunn og grunn er jeg ikke en veldig ihuga bilspill fanboy. Har egentlig bare hatt et annet bilspill og det er Crash team racing på PS1. Der de farter rundt i go-carter. Men det er også ett av yndlings spillene mine! Jeg har hatt det utrolig gøy med spillet, og det har jeg fortsatt. Dermed tilbake til Motorstorm. Motorstorm er et spill jeg plukker opp om og om igjen. Grafikken, lyden og gameplayet er nesten perfekt. Men spillet har en glippe som gjør at det faller litt! Og det er som mange sikkert vet, nemlig ingen splitt screen muligheter. Akkurat det ser jeg på som en selvfølge i bilspill. Men men. Da gleder jeg meg i alle fall til motorstorm 2 der det er mulighet til 4 spillere samtidig:)

Grafikk:10 Lyd:9
Gameplay:9 Holdbarhet:9

Pluss: Heftig bil action, rå grafikk og heftig musikk.
Minus: Ingen splitt screen.

peace

Medlemsanmeldelser10
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10