Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Resident Evil 4 (2004)

Skrevet av: Waste   2008-03-26

"Skyt zombiene, skyt zombiene!" er blitt et veldig kjent fenomen i min sofa hjemme, men tidene er nå endret i det nye Resident Evil 4 der det ikke lenger handler om zombier. I Resident Evil 4 blir du satt ut på et oppdrag som Leon S. Kennedy kjent fra Resident Evil 2. Oppdraget går ut på å redde Ashley Graham som er presidentens datter da du jobber for ham. Leon er en av de få som overlevde angrepene i Raccon City og vet mye om ting som ikke man skulle tro kom fra denne verden, men denne gangen ser han med en gang at det er ikke zombier han har med å gjøre. Han reiser til en falleferdig gammel by i Spania for å lete etter datteren, og finner fort ut at byen er ikke helt i den standen som den skulle vært. Leon finner ut byen er tatt over av en bisarr kult kalt "Los Illuminados". De har gjort dette igjennom noen sprøyter med små parasitter kalt "Las Plagas".

Spillet er bygd opp på en helt annen måte enn de andre spillene, men fungerer like fett!
De gamle spillene har kameravinkler som er helt bisarre, mens det nye Resident Evil ser man personen i første person hele tiden som gjør ting litt letter og se, og litt mindre skummelt!
Spillet er mer et action spill enn skrekk spill, men har klart å bygge opp en litt skremmende stemning når natten bryger på.
Spillet er allikevel veldig godt!, historien er veldig god og grafikken god! Spillemåten og spenningen er heller ikke noe dårligere!
Resident Evil er tilbake! og er kommet for å bli!

Medlemsanmeldelser15
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10