Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Warhawk

Warhawk. Warhawk, Warhawk, Warhawk. Alle minnene jeg har fra det spillet. Warhawk er noe av det beste online jeg har spillt. Det server den ene minneverdige situasjonen etter den andre, alt som kan og gjøres på de kaotiske slagmarkene i dette strålende online spillet.

Prinsippet er det samme som i Batllefield, du får utdelt en våpen, venner, fiender, fartøy og en slagmark og blir skutt ut i en online kamp bygget på rent kaos og adrenalin.
Kontrollene føles gode og motion sensor funksjonen føles ikke overflødig sånn som det gjør på mange spill, jeg bruker faktisk motion sensor på Warhawk Flight mode som gjør at jeg kan sikte med høyre analog spak.
Det finnes mange muligheter i Warhawk, det finnes bil, tanks, dropship (Omega Dawn Expansion), Warhawk som er et fly og så har du selvfølgelig muligheten til å gå fritt rundt som en vanlig man. En feil kan være at noen tanker lite på seg selv i Team Deathmatch og Incognito studios kunne kanskje jobbet litt med balansen mellom fartøyene, men dette er allikevel ikke så viktig som balansen er i spill som Battlefield og Unreal Tournament for Warhawk handler mest om kreativitet, beslutttsomhet og reaksjon og lagarbeid fungerer helt fint i Capture the Flag. Warhawk er en must om du har PS3 og en PSN, men d account, det er online only og om du ikke det er lite vits å ha som sitt eneste spill, det kan faktisk bli slittsomt med så mye kaos og tempo så det kan være greit i mindre omganger. Banedesignet er mildt sagt kreativt og skal oppmuntre til akrobatiske stunts med Warhawks. Når 32 spillere samles på en bane kan det bli fryktelig kaotisk, men ikke misforstå; det er ekstremt morsomt! Online Splitscreen gjør det nesten til et Partyspill som kommer til å bli meget populært blant venner. Warhawk garanterer det ene minneverdige øyeblikket etter det andre, du må prøve det!


Grafikk: 7/10
Gameplay 10/10
Lyd 7/10
Holdbarhet 8/10

+ Kaotisk, episk og adrenalinfyllt action!
+ Online splitscreen
- Best i ikke altfor store doser.


(Interessert i å spille Warhawk med en klan? Sjekk klaner under forum på GR nettsiden og besøk Norwegian Assault Force, kontakt meg for mer informasjon)

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10