Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Link's Crossbow Training

Skrevet av: Rety   2008-03-29

Jaja, her har vi spillet som kommer med wii zapper'n og selv om selve wii zapper'n og spillet koster (der jeg kjøpte det) 399 nok.
Dermed må man ta med prisen i denne anmeldelsen og man må også huske at for bare 399 kroner så får man også med en stor plast dings som liker å bruke opp plassen på spille bordet :)

Grafisk så er spillet litt over ok, men likevel, jeg mener at grafikken kunne i allefall ha blitt oppgradert litt etter TP. 7/10

Lydeffektene er egentlig helt ok, men musikken er den samme fra TP, og jeg elsket (og elsker) musikken i TP. 8/10

Et vesentlig faktum er at dette er et lys pistol spill fra et annet eventyr spill, dermed kan jeg ikke sette noen karakter for historie og det jeg derimot kan sette karakter på er kontrollen, og her skal jeg si deg en ting, øvelse gjør mester!
første gang jeg prøvde spillet fikk jeg knapt 7000 poeng på første banen,men etter en lang stund med trening fikk jeg tilslutt over 200 000 poeng.
grunnen til dette er at man ikke må bomme for hvis jeg bommer så går komboen min ned til null igjen... kombo'n er kanskje det viktigste på spillet, la oss rent hypotessisk se for oss at jeg har 37 i kombo, og så treffer jeg en gjenstand som er verd 50poeng, da blir gjenstandens verdi ganget med komboen min nemlig 38, og 50 ganger 38 blir 1900 og mitt neste skudd får dermed 39 det skal ganges med.
og kort sagt, kontrollen er bra, men det kan ta litt tid å lære seg med den. 7/10

aller sist vil jeg si at dette egentlig er en slags tribiute til TP og hvis man har lyst til å gå gjennom TP en gang til men ikke har orket, så er spillet virkelig noe for deg, og selvsagt hvis du liker lys pistol spill så er spillet også noe for deg.
og sist men ikke misnt, du klarer nok spillet på timen og får ale platina medaljene på en time til.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10