Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario Galaxy

Super Mario er tilbake men denne gangen må han ikke bare redde Peach, han må redde hele Galaxen. Mario havner til slutt på en romstasjon som krever stjerner for å reise og slik starter Mario sin fantastiske eventyr etter stjerner og kamp mot Bowser.

Super Mario 64 var et fantastisk spill. Men etter der så kom det ikke noen kjempe gode 3D Mario spill og det var ikke i nærheten av noe spill som kunne kalles en oppfølger. Men Super Mario Galaxy er den virkelig en verdig oppfølger.

Det hele starter med at man er en lykkelig Mario. Du er på vei til slottet for å møte Peach. Men plutselig dokker gode gamle Bowser opp og ødelegger alt. Bowser kidnapper ikke bare Peach men tar hele slottet med seg med hjelp av en laser. Og Mario blir sendt ut i galaxen av bowser sine lakeier.

Det tar ikke lange tiden før man ser den nydelige grafikken og Wii kontrollen sitter inne på noen få sekunder. Man trenger ikke lange tiden før den gode gamle Mario følesen tilbake. Noe som skal ha mye av æren er at man møter gamle og nye Mario fiender og at musikken putter deg rett i Mario transe.

Når den gode følesen er tilbake så blir det å spille Mario en drøm. Noe annet som Nitendo klarer kjempe bra er å lage gode baner. Man får løpe for livet når lavaen stiger og man får klatre opp honning vegger. Det er mange baner og boss kampene er artige men kan bli litt enkel. Det er som vanlig 120 stjerner man er etter og det er fantastisk å samle alle sammen.

Mario har også muligheten til å skaffe seg kostymer som gir han muligheten til og bli en bie , spøkelse og andre artige ting. Selvfølgelig så kan man få stjerner som gjør deg udødelig og blomster som lar deg skyte ildkuler ut av fingeren.

Nitendo har klart å lage et av verdens beste plattform spill, og dette er godt mulig 2007 beste spill. Super Mario Galaxy lever alt og litt mer og er det beste du kan skaffe deg til Wii. Så nå har du ingen unnskyldning, kjøp Super Mario Galaxy


Pluss: Grafikken ,den fantastiske Mario følesen, musikken, kjempe bra kontroll og lang leve tid.

Minus: Det er nesten for bra

Grafikk: 10
Gameplay: 10
Lyd: 10
Holdbarhet:9

Format:
Wii
Sjanger:
Plattform
Utvikler:
Nintendo
Utgiver:
Nintendo
Distributør:
Bergsala
Antall spillere:
1-2
Åldersgrense:
Fra 3 år
Utgis:
16 November 2007

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10