Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Mer Beatles: Rock Band

Sgt. Pepper og Rubber Soul

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Beatles: Rock Band kommer den 9 september, og det er allerede kjent at hele Abbey Road-albumet blir tilgjengelig som nedlastbart materiale etter at spillet er sluppet. I følge en artikkel i New York Times kan vi nå vente oss minst to album til, nemlig klassikerne Rubber Soul og Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Det er vanskelig å trå feil når det kommer til Beatles-plater, men det er oppløftende å se at EA begynner i riktig ende når de slipper ekstrasanger til det etterlengtede The Beatles: Rock Band.

The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content