Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Mer CoD til PS3 og Xbox 360

Denne generasjonen er langt fra over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor har allerede skrevet flere nyheter om at det neste Call of Duty-spillet vil komme i form av et fjerde Modern Warfare. Nå har sannsynligheten for nettopp dette steget ytterligere ettersom Sledgehammer Games, som var innblandet i utviklingen av Call of Duty: Modern Warfare 3, har lagt ut en stillingsannonse hvor de søker etter Playstation 3- og Xbox 360-utviklere som ønsker å jobbe med et nytt Call of Duty.

Dermed kan vi trygt anta at det neste spillet i serien vil slippes til dagens konsoller så vel som til neste generasjon, og siden Sledgehammer Games har erfaring fra Modern Warfare peker det mot nettopp Call of Duty: Modern Warfare 4.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content