Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
De Blob 2

Mer De Blob på vei

Godt salg = oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge tall IGN har fått tilgang til, solgte gladspillet De Blob 230.000 eksemplar i USA fra lanseringen i slutten av september i fjor, og frem til årsskiftet. Det betyr oppfølger, ifølge utgiveren.
- Vi er fornøyde med De Blobs globale salg, det er en super åndsrett, og du kan fortelle leserne deres at de kan forberede seg på mer De Blob i fremtiden, sier en THQ-representant til IGN.

Gode nyheter for alle Wii-eiere. De Blob var et av fjorårets beste spill til formatet, så vi ser frem til mer moro med geleklumpen.

Bildene nedenfor er fra De Blob.

De Blob 2
De Blob 2
De Blob 2

Relaterte tekster

3
De Blob 2Score

De Blob 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Bråkeklatten Blob er tilbake med maleskrinet etter to år i dvale, og Line har svingt seg med malepenselen for å rydde opp i det fargeløse rotet...

0
de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i...Loading next content