Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Mer fra Brothers: A Tale of Two Sons

Hvem har sagt at co-op-spill ikke kan spilles alene? I hvertfall ikke filmregissør Josef Fares, som vil la oss gjøre nettopp dette i Brothers: A Tale of Two Sons.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmregissør Josef Fares hadde en klar tanke for Brothers: A Tale of Two Sons. Han ville la deg spille co-op med deg selv. I denne Walkthrough-videoen snakker Fares, som for anledningen er spillregissør, oss gjennom konseptet, samtidig som vi blir servert noen nye bilder. Spennende saker.

HQ

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content