Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa V3: Killing Harmony

Mer informasjon om Danganronpa 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at utvikler Spike Chunsoft jobber med et nytt Danganronpa-spill til både Playstation 4 og PS Vita, men nå har vi endelig fått vite mer om det neste kapitlet i deres highschool-seriemorder-drama. Spillet heter New Danganronpa V3, og har undertittelen Minna no Koroshiai Shingakki (på engelsk blir det "A New Semester for Everyone's Killing Life"). Her skal vi stifte bekjentskap med en ny gjeng med skoleelever, og den eneste figuren som vender tilbake er "kosebamsen" Monokuma.

De løse trådene fra tidligere spill skal dessuten nøstes opp i en helt ny anime-serie som skal sendes i Japan neste år. I Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy møter vi overlevende fra de to tidligere spillene, så her skal vi få de svarene vi søker.

Danganronpa V3: Killing HarmonyDanganronpa V3: Killing Harmony

Relaterte tekster

3
Danganronpa V3: Killing HarmonyScore

Danganronpa V3: Killing Harmony

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er duket for et nytt spill i serien som kan beskrives som "Phoenix Wright møter Battle Royale." Dessverre er ikke det tredje Danganronpa-spillet helt uten svakheter.Loading next content