Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Silent Hill 2 Remake

Mer informasjon om Silent Hill 2 Remake i utviklerintervju

De originale utviklerne vil sørge for at remaken forblir tro mot røttene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under et dypdykk med utviklerne bak den kommende remaken, har vi fått nye perspektiver på sleve utviklingen. Silent Hill 2 står som et av de mest elskede skrekkspillene gjennom tidene, og mens remaken håndteres av Bloober Team, er menneskene bak originalen også involvert i utviklingen.

Produsent Motoi Okamoto, konseptkunstner Masahiro Ito og komponisk Akira Yamaoka diskuterer både originalen og arbeidet med remaken i et nytt IGN-intervju. Akira deler hvordan han er lei av å lage musikk på samme måte som originalen, men setter pris på arven og prøver å bevare den. Han understreker at musikken også skapte følelser og nostalgi hos spillerne. Vi får også litt interessant informasjon om hvordan teknologien har endret seg siden PlayStation 2-dagene. Du kan sjekke ut intervjuet nedenfor.

Silent Hill 2 Remake

Relaterte teksterLoading next content