Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 2

Mer innhold til Dead Space 2

Nedlastningspakke allerede annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at Dead Space 2 ikke engang har nådd butikkhyllene ennå har Electronics Arts annonsert at spillets første nedlastningspakke allerede er i støpeskjeen. DLC-pakken bærer navnet Dead Space 2: Severed og inneholder to nye kapitler til spillets enspillerkampanje.

I Severed får vi et gjensyn med Gabe Weller og Lexie Murdock som vi ble kjent med i Wii-spillet Dead Space: Extraction. Deres eventyr foregår på samme tidspunkt som i hovedhistorien, og du får tre inn i skoene til Weller i hans kamp mot Necromorphene som sikkerhetsvakt på The Sprawl.

EA har ikke gitt noen mer konkret utgivelsesdato enn at pakken vil være klar "snart". De har heller ikke sagt noe om hva den vil koste.

Dead Space 2

Relaterte tekster

Dead Space 2Score

Dead Space 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Et skremmende, klaustrofobisk og blodig actionspill fra Electronic Arts. Richard har fått hyle fra seg og er klar med dommen...Loading next content