Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Faction: Armageddon

Mer om Red Faction: Armageddon

Undergrunnskamp og jordskjelv

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første traileren til Red Faction: Armageddon ble igår sluppet på Gametrailers, og i den sammenheng har et knippe nye detaljer sett dagens lys.

Armageddon er oppfølgeren til fjorårets Red Faction Guerrilla, hvor vi kontrollerte Alec Mason i kampen om det frie Mars. Et halvt århundre har gått, og for anledningen står Alecs barnebarn klar til dyst, Darius Mason. I denne omgang har Mars blitt et kaos uten like, med konstante værforandringer i form av tornadoer og tordenstormer. The Terraformer - innretningen som bidro til å simulere Jordens atmosfæriske forhold - har nemlig gått skeis, og folk har måttet flytte under bakken.

Og skulle en ikke trodd, barskingen Darius Mason eier nemlig et lukrativt undergrunnsforetak som spesialiserer seg på å gå dit ingen andre tør: overflaten. Ulykken og utgangspunktet for hele spillet skjer imidlertid når Darius snubler over et gammelt Marauder-tempel, og en for lengst glemt ondskap atter slippes løs fra sin hvile.

Armageddon er et faktum.

I praksis betyr dette at man i Red Faction: Armageddon hovedsakelig kommer til å slåss under bakken. Her skal man redde kolonister fra fangenskap i kokonger, gjenerobre gamle festningsverk og jakte på utenomjordiske artefakter for å lage nye våpen. En av de nye og viktigste våpnene er følgelig en videreutviklet utgave av Nano Forge, som ettersigelig er istand til å lage små jordskjelv og sjokkbølger med neshornliknende styrke.

THQ nevner også en ny flerspillermodus kalt Extermination. Her må spillerne kjempe om livet idet rekke på rekke med ulumskheter blir sendt deres vei - ikke ulikt Horde-modusen i Gears of War 2.

I forbindelse med E3 blir spillet offisielt vist frem 15. - 17. juni, så stålsett dere for mer info når den tid kommer.

Red Faction: Armageddon
Red Faction: Armageddon

Relaterte tekster

7
Red Faction: ArmageddonScore

Red Faction: Armageddon

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Hvis noen av dere aner hvem Superkidzen er, aner dere også hvem dette spillet passer best for. La det være liten tvil: Her skal det sprenges!

0
Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

Flere gamle spill tilgjengelig på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Xbox-avdeling fortsetter å gjøre gamle spill tilgjengelig på Xbox One via bakoverkompatibilitetstjenesten på konsollen. De nyeste i den lange rekken er Raiden...Loading next content