Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Mer Red Dead i horisonten?

Rockstar søker nye ansatte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til å være mye aktivitet på kontorene til de mange Rockstar-avdelingene om dagen. Ved siden av utviklingen av Grand Theft Auto V og Max Payne 3 søker nemlig selskapet nå etter en rekke nye ansatte som skal være med på å forme fremtiden for den rutinerte utvikleren.

En rask titt på oversiktskartet på Rockstars hjemmesider avslører at en hel del stillinger er ledige for tiden, og særlig San Diego-avdelingen stikker seg ut med seks nye stillingsannonser.

Siden Rockstar San Diego er mest kjent for Red Dead Redemption, et spill som solgt over 13 millioner kopier og høstet fantastisk kritikk ved lanseringen i 2010, går naturligvis tankene rett mot en mulig oppfølger.

Vi har tidligere lest at Rockstar har startet planleggingen mot den neste konsollgenerasjonen - Det Ville Vesten gjenskapt på nytt på Xbox 720 og Playstation 4, hva tenker vi om det?

Red Dead Redemption
Bilde fra Red Dead Redemption fra 2010.

Relaterte tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Westernspillet Red Dead Redemption er ansett som et av årets desidert beste spill og med tilleggspakken Undead Nightmare blir vi servert et zombieinfisert gjensyn med western-universet...Loading next content