Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Mesterskap i Battlefield 2

To lag forsvarer Norges Ære

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes mange typer mesterskap i spillverden. 19.-22. oktober går Det Nordiske Mesterskapet i Battlefield 2 av stabelen i Ballerup Super Arena i Ballerup. De to beste klanene fra Norge, Sverige og Finland møtes til dyst og fra Norge er det klanene Team-Belief og aPas som skal forsvare Norges ære i turneringen. Undertegnede hadde jo selvsagt håpet på at det var Trønderbataljonen som var en av de andre som ble sendt til Danmark, men de måtte se seg slått i finalen av aPas.

Den første klanen ble valgt ut på bakgrunn av at de vant Norwegian Open som ble arrangert av www.battlefield.no tidligere i år, den andre fikk turen etter å ha vunnet turneringen "Kuleregn 2006" som ble arrangert av www.broadpark.no 26 September.

De heldige og særs verdige vinnerne ble:

Team-Belief (som vant Norwegian Open) og aPas (som vant Kuleregn 2006).

Det Nordiske Mesterskapet i Battlefield 2 er en lukket 8vs8 turnering som avholdes under SLKS#10 som forventes å ha over 1500 deltagere i år. Lagene konkurrerer om store pengepremier, så her er det mer enn bare ære som står på spill..

premie 50 000 DKK
premie 30 000 DKK
premie 15 000 DKK

Gamereactor og EA Norge ønsker begge lagene lykke til og håper de knuser all motstand og kommer hjem med heder og ære i kofferten samt massevis av penger mens de synger i kor - Det er deilig å være Norsk i Danmark!

Ønsker du mer info om turneringen, ja så klikker du deg inn på www.slap.dk

Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...Loading next content