Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Metacritic vil endres etter review bombing av The Last of Us og Horizon Forbidden West

Vi vil forhåpentligvis få færre tekster med "woke" i seg fremover.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Review bombing, som enkelt sagt betyr at mange forbrukere gir filmer, TV-serier, spill og slikt ekstremt negative anmeldelser for å gjøre et poeng ut av noe som vanligvis ikke har noe å gjøre med kvaliteten på produktet, har vært en ting i flere tiår, men det er ikke til å legge skjul på at det har økt de siste årene. I det siste har vi sett Resident Evil 4, HBOs The Last of Us og Horizon Forbidden Wests Burning Shores-utvidelse bli bombet på Metacritic og andre nettsteder der allmennheten kan dele sine tanker og påvirke et produkts brukerpoeng. To av de tre har blitt ofre av samme grunn, mens den tredje i alle fall er i samme båt. Dette fører ofte til misvisende inntrykk, så det er godt å høre at ting kan endre seg snart.

Metacritic sier til Eurogamer at de er "klar over de misbrukende og respektløse anmeldelsene av Horizon Forbidden West Burning Shores" og at de "for tiden utvikler prosessene og verktøyene våre for å innføre strengere moderering i de kommende månedene". Ikke akkurat første gang vi hører noe slikt etter at anmeldelsesbombinger skaper overskrifter, men forhåpentligvis blir det den siste.

Synes du brukeranmeldelser bør modereres mer eller forbli som de er?

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content