Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Metal Gear Solid: Master Collection inneholder også de to første spillene.

Sons of Liberty og Snake Eater har ikke endret seg mye heller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami druknet oss ikke akkurat i informasjon da Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 ble avduket på PlayStation Showcase i går kveld, så fansen satt igjen med en del spørsmål. Nå har vi fått svar på to av de største.

Det japanske selskapet bekrefter i en pressemelding at Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 ikke bare inneholder Metal Gear Solid HD Collection-versjonene av Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og Metal Gear Solid 3: Snake Eater, men også Metal Gear og Metal Gear: Solid Snake også. Vi får i tillegg vite at alle spillene har "minimale endringer i opphavsrettsbeskyttet innhold", til tross for at disse scenene var årsaken til at Sons of Liberty og Snake Eater ble fjernet fra digitale butikker i 2021.

Metal Gear Solid: Master Collection inneholder også de to første spillene.


Loading next content