Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid

Metal Gear Solid: Snake Eater får utgivelsesdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med i dag kan japanerne telle dagene til Metal Gear Solid: Snake Eater er å finne i butikkhyllerne. Spillet slippes nemlig 16. desember i hjemlandet, i to forskellige utgaver. En standard og en Limited-Edition utgave.

Limited Edition utgaven vil inneholde spillet, to mini bøker, en DVD skive med ekstramateriale samt en karakter fra spillet i skalaen 1/144. Vi holder naturligvis utkikk etter de amerikanske og europeiske utgivelsesdatoene og melder selvfølgelig fra når disse foreligger.

Relaterte tekster

7
Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

9
Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

8
Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...Loading next content