Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
SPILLDATABASE

METAL GEAR SOLID

Anbefalt video: (Trailer (Misc)) Metal Gear Solid: Peace Walker - Mother Base Gameplay

HQ
HQ

tekster

Nyeste populære
7
Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

9
Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

8
Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...

0
Nye skjermiser fra MGS: Snake Eater

Nye skjermiser fra MGS: Snake Eater

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Hver eneste gang vi får inn nye skjermiser fra Hideo Kojimas nye Metal Gear Solid spill blir vi overveldet. Dens iste bunken skjermiser er intet unntak og viser flere av spillets mange finesser.

0
Ingen remake av Metal Gear Solid til PSP!

Ingen remake av Metal Gear Solid til PSP!

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Etter at Konami nylig kunne vise frem de første skjermisene fra Metal Gear Acid på PSP, så har fans over hele verden håpet på å kunne få en remake av klassikeren fra PSOne også,men dette kommer ikke på tale ifølge Hideo Kojima.

0
MGS: Snake Eater i november

MGS: Snake Eater i november

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det er sikkert ikke bare GameReactor redaksjonen som gleder seg til å få fingrene i det tredje Metal Gear Solid-spillet, med undertitlen Snake Eater. Nå har Konami endelig avslørt en utgivelsesdatoen - i hvertfall i USA.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bilder